Leren in Brussel? Via leerwinkel.brussels

Written by Stijn Vanhandsaeme On the 0 Comments

Dit project in samenwekring met Nordic Material design en Tomatojuice (Vincent Knecht), uitgevoerd voor Tracé Brussel, biedt een overzicht van de leermogelijkheden in Brussel. De website moet vooral ook mensen er toe bewegen eens langs te gaan in één van de Leerwinkels en zo de weg te vinden naar een opleiding. Nestor verzorgde de ontwikkeling in Drupal 8.

Nieuwe cooperatiefvlaanderen.be

Written by Stijn Vanhandsaeme On the 0 Comments

Nestor bouwde op basis van een design van Magelaan de niewe website van Coopkracht, een netwerk voor coöperatieve bedrijven. De website is een showcase geworden van de mogelijkheden die coöperatief werken biedt en de diversiteit aan invalshoeken van waar uit coöperatieven opgericht worden. Nestor werkt het basisdesign van Magelaan verder uit en verzorgde de volledige ontwikkeling in Drupal 8.

Luisterpunt: bibliotheek voor personen met een leesbeperking

Written by Stijn Vanhandsaeme On the 0 Comments

Nestor verzorgde de migratie van Custo CMS naar Drupal 8 van luisterpuntbiblioheek.be en integreerde de bibliotheekinterface van mijn.luisterpuntbibliotheek.be. Op die manier is Luisterpunt gewapend voor de toekomst met een gebruiksvriendelijker systeem, waarmee we kunnen beantwoorden aan de uitdagingen van de toekomst. Drupal 8 biedt de kans om in de toekomst de site verder uit te bouwen, de site is nu ook responsief gemaakt en de nieuwe basis voor de bibliotheekinterface zal in de toekomst verder ontwikkeld worden.

Portaalpagina Hand in Hand vzw

Written by Stijn Vanhandsaeme On the 0 Comments
Reeds enkele jaren werken wij voor Hand in Hand vzw. Na verschillende campagnegebonden sites —steeds met de nodige interactie met het publiek—werd gekozen voor een portaalsite voor Hand in Hand zelf. Eventueel toekomstige campagnesites kunnen op dezelfde installatie aangebouwd worden. Tevens heeft men er voor gekozen om gebruik te maken van CiviCRM voor het verzenden van nieuwsbrieven en registreren van contactgegevens van vrijwilligers.

Lobbyfacts

Written by Nestor cvba On the 0 Comments

Het Lobbyfacts project importeert gegevens uit het transparantieregister van de Europese Commissie. Deze gegevens vertellen ons meer over de activiteiten van lobbyisten bij Europa. Dit complexe project omvat veel puzzelstukken die op elkaar ingepast moeten worden: import van de gegevens, transformatie van de gegevens en tenslotte de presentatie. Na een succesvolle eerste fase besliste de klant om verder te gaan met Nestor voor het implementeren van een teletijdsmachine om de toestand van het transparantieregister op een datum in het verleden te raadplegen.

Wie komt NESTOR coöperatie versterken?

Wij zoeken nieuwe collega’s om Nestor mee uit te bouwen?

Geïnteresseerd? Lees meer